Český Bazar Inzeráty Zdraví, Krása, Výživa Ostatní (Zdraví, Krása, Výživa) Denní vložky s extraktem aloe Nefritová svěžest – tiande

Denní vložky s extraktem aloe Nefritová svěžest – tiande

Zdraví, Krása, Výživa
Ostatní (Zdraví, Krása, Výživa)
Vloženo před 3 dny
16 zobrazení
Nabídka
69 Kč

Lokalita:

Plzeňský kraj
Klatovy
Přesná lokalita: Plzeň 1

Popis inzerátu:

Bylinné intimní vložky jsou společníkem na každý den .
Denní intimky tvoří nebělená bavlna a celulóza, proto jsou velmi hebké a prodyšné. Neobsahují žádná bělidla ani chemická lepidla. Svrchní vrstvu tvoří gel, který zvyšuje jejich savé vlastnosti. Tekutina se tak rychle vsákne a povrch intimek zůstane suchý. Zároveň bude vaše pokožka v přímém kontaktu s patentovanou bylinnou vrstvou.

Intimky můžete používat hned po porodu. Stačí je přikládat na klasické porodní vložky. Zabrání nepříjemnému zápachu a příjemně osvěžují. Používat je můžete i během kojení, protože jejich jemné složení neovlivní chuť mateřského mléka. Rády je používají i ženy po gynekologických zákrocích. Intimky s bylinnými výtažky můžete používat po konizaci děložního čípku, císařském porodu nebo na praskliny v intimních partiích. Nejsou vhodné jen v době těhotenství.

Vhodné pro každodenní nošení
Komfortní i při mykózách
Zmírňují projevy menopauzy
Hodí se pro všechny střihy kalhotek
Díky aloe a mátě jsou intimky velmi osvěžující

Intimní vložky jsou určeny pro každodenní použití. Spolehlivě vás ochrání po celý rok, ale největší službu udělají v létě nebo během dlouhého sezení. Díky použitým materiálům jsou velmi příjemné a prodyšné, takže s nimi v pohodě zvládnete i únavné celodenní martyrium v autě. Nebo s nimi bez problému proplujete letními vedry, kdy vás krásně osvěží. Intimky vás podrží i v pohybu, protože se nedeformují ani nekroutí. Za všech situacích drží pevně na kalhotkách.

S denními vložkami s extraktem z aloe se omezení bát nemusíte. Jsou nenápadné a v kalhotkách drží za všech situací.

Vyrábí se z čisté bavlny a celulózy

Měkké a prodyšné
Celodenní pocit pohodlí a čistoty.

Kontaktní e-mail: olga.myskova@seznam.cz
Kontaktní telefon: 776445442

Sdílet inzerát

Nahlásit tento inzerát

Spolupracujeme: