Kosmetická fytonáplast Jian Kang – tiande

Zdraví, Krása, Výživa
Ostatní (Zdraví, Krása, Výživa)
Vloženo před 3 dny
27 zobrazení
Nabídka
89 Kč

Lokalita:

Plzeňský kraj
Klatovy
Přesná lokalita: Plzeň 1

Popis inzerátu:

AMŽITÁ POMOC NA BOLEST PŘI ZÁNĚTU
ULEHČÍ PŘI RÝMĚ A PŘI SPORTU

Bylinným náplastem se v tradiční čínské medicíně přezdívá “suché infuze”. Aktivní látky se přes kůži dostávají přímo do míst, kde cítíte nepohodlí. Fytonáplast Jian Kang může preventivně působit na činnost pohybového aparátu. lehký zahřívací účinek

zmírňuje pocit nepohodlí

uvolňuje a regeneruje

napomáhá zlepšit krevní oběh

Kam náplast Jian Kang lepit

V balení najdete 5 velkých plátů náplastí. Ty si stříhejte podle potřeby na proužky nebo čtverečky a lepte si je přímo na problematické místo. Vyhýbejte se oblasti srdce, štítné žlázy, podpažní jamky nebo otevřeným ranám. Při rýmě: na čelo a kořen nosuUši: tenký proužek před a za uchoKašel: na krk a čeloPo sportu: na namožené části těla

Zdravé klouby

Nepohodlí v kloubech? Neignorujte jej! Využijte východní moudrost prověřenou staletími i moderní vědecké znalosti, které jsme spojili ve speciálních fytonáplastech.

Jian Kang v překladu z čínštiny znamená „zdravé klouby“. Obsahuje 12 aktivních složek, které mají blahodárný vliv na klouby při začínajícím nepohodlí a mohou působit preventivně proti problémům s pohybovým aparátem. Celkově:

– mají lehce rozehřívací účinek

– napomáhají snížení nepohodlí

– přispívají ke zlepšení mikrocirkulace

Fytonáplast má kumulativní účinky. Používá se jako celý program. Výtažky z rostlin přes pokožku působí na lidský organismus, mají pozitivní účinky na jeho fyziologický a energetický stav.

Jak aplikovat?
Nalepte fytonáplast na problematickou oblast. Používejte jednou až dvakrát denně, maximálně 12 hodin denně. Používejte v průběhu 7–10 dní.

Fytonáplast Jian Kang obsahuje 12 bylin z TČM

Kontaktní e-mail: olga.myskova@seznam.cz
Kontaktní telefon: 776445442

Sdílet inzerát

Nahlásit tento inzerát

Spolupracujeme: