Slupovací maska s extraktem placenty – tiande

Zdraví, Krása, Výživa
Ostatní (Zdraví, Krása, Výživa)
Vloženo před 3 dny
7 zobrazení
Nabídka
69 Kč

Lokalita:

Plzeňský kraj
Klatovy
Přesná lokalita: Plzeň 1

Popis inzerátu:

Maska působí na pokožku komplexně a nahrazuje mechanické čištění. Maska čistí póry do hloubky a zbavuje jí odumřelých zrohovatělých šupinek. Její aktivní složky vyživují a hydratují, stimulují mechanismy obnovy buněk, vyrovnávají barvu a reliéf pleti.
Regenerace a lifting. Maska působí na pokožku komplexně a nahrazuje mechanické čištění. Maska čistí póry do hloubky a zbavuje jí odumřelých zrohovatělých šupinek. Její aktivní složky vyživují a hydratují, stimulují mechanismy obnovy buněk, vyrovnávají barvu a reliéf pleti. Maska poskytuje prevenci vrásek, omlazení a liftingový efekt.
Slupovací maska

do hloubky čistí a osvobozuje pleť od nánosu odumřelých zrohovatělých šupinek.
vyrovnává barvu a reliéf pleti v obličeji
Působí jako prevence proti vráskám
je zdrojem výživných látek pro pleť.
Jak aplikovat

Naneste ji v tlusté vrstvě na očištěný suchý obličej. Vyhněte se oblasti rtů, obočí a kolem očí. Nechte působit 18-20 minut. Nedovolte masce zcela vyschnout. Pokud se nelepí na suché prsty, znamená to, že již zaschla a můžete ji sundat. Masku sundávejte odspodu nahoru. Opatrně oddělujte její okraj od pokožky. Pokud na obličeji zůstaly kousíčky masky, otřete si tvář navlhčeným vatovým tamponem.Balení vydrží na 5 – 6 použití, takže je i velmi levná. Slupovací masku používejte 1x týdně.

Placentární extrakt jako elixír mládí

Výtažek z ovčí placenty stimuluje produkci kolagenu. Protein, který se v ní nachází, se mu svým složením podobá. Jelikož přirozená produkce kolagenu v našem těle s věkem výrazně klesá, je potřeba ho pravidelně doplňovat. Ať vrásky nemají tolik šancí.

Kdy používat masku s největší opatrností

Pokud máte tenkou dehydrovanou kůži nebo nadměrné množství chmýřových chloupků, používejte ji opatrně.

Kontaktní e-mail: olga.myskova@seznam.cz
Kontaktní telefon: 776445442

Sdílet inzerát

Nahlásit tento inzerát

Spolupracujeme: