Prodám novou RUF bezlepkovou Bio bramborovou mouku 500 g pro vaření a pečení, vhodná k zahuštění polévek a omáček, veganská
Datum EXPIRACE: 10/2024
Všestranné použití: bramborovou mouku použijte k zahuštění polévek a omáček, na hranolky a knedlíky nebo do koláčů s ovocem a tvarohem na zavázání přebytečných tekutin.
Bramborová mouka chutná neutrálně, váže o něco silněji než kukuřičný škrob a absorbuje přebytečnou tekutinu, takže ji lze dobře použít při pečení a vaření
Výjimečný vrchol nabízí bramborový škrob v míchaných koláčích, protože díky přidání bude těsto krásně vzdušné a volné a udržuje pečivo krásně vlhké a chrání před vysušením.
Ve světě vaření a pečení bez lepku je již velmi dlouho neodmyslitelná díky přirozeným, bezlepkovým vlastnostem. Škrob je oblíbenou součástí moučných směsí.
Bramborová mouka a potravinářský škrob nejsou úplně stejné. Potravinový škrob se totiž získává z kukuřice, přičemž bramborový škrob (jak název napovídá) pochází z brambor. Bramborová mouka vytváří celkově o něco silnější vazbu a absorbuje přebytečnou tekutinu, takže se dobře a ráda používá při pečení ovoce a tvarohu.
Značka: RUF
Váha produktu: 500 gramů
Informace o alergenech: Obsahuje Lactose
Podmínky pro skladování: Uchovávejte v chladu a suchu.
Země původu: Německo
Příprava:
RUF bio bramborovou mouku vždy rozmíchejte ve studené tekutině, pak vložte do horké misky a krátce přiveďte k varu. K pečení bramborových placků, koláčů, koláčů, sušenek a pečiva. Pro vaření bramborových knedlíků, jako pojivo pro omáčky. Pro sladké pokrmy jako pojivo pro ovocné pokrmy a krémy.
Použití:
polévky: 15–20 g na 500 ml
tekuté omáčky: 20–25 g na 500 ml
tekuté krémy: 25–35 g na 500 ml
tekutých pudinků a ovocných pokrmů: 35–45 g na 500 ml tekutiny
K dispozici 4 kusy cena je za kus