Lk12jkd

Dobrý den,

po měsících a více než tisíci hodinách práce a spoustě bezesných nocí Vám musím s radostí sdělit, že oficiálně spouštím náš nový web Láska za rohem!

Předem chci moc poděkovat za všechny registrace a tím i podporu webu! 🙂

Každá nová registrace je totiž mým neskutečným motorem, abych vytvořil nejlepší český seznamovací web!

Dalo to strašně moc práce, spoustu nervů, nekonečné množství testů, úpravu zdrojových kódů a hodně málo spánku při mém zaměstnání. Byly dny, kdy jsem usínal u počítače, nebo týdny, kdy jsem naspal pouze 20 hodin. To vše kvůli tomu, abych Vám mohl v rekordním čase přinést skvělou seznamku bez reklam, kde se budete doufám rádi vracet. 🙂

Udělal jsem seznamku, kterou můžete používat zdarma a bez otravných reklam, které jsou dnes bohužel na většině webů. Na jednu stranu to chápu, ale na druhou stranu z pohledu uživatele je peklo takové weby procházet a používat! Dlouhodobě mě štvaly seznamky, které se tváří, že je můžete používat zdarma – Badoo, Tinder atd. Na těchto seznamkách se neobejdete totiž bez prémiového členství. Když si ho nakonec zakoupíte, záhy zjistíte, že stejně nemůžete oslovit všechny ostatní uživatele! Navíc jste u těchto seznamek stále limitováni denním počtem oslovení, prohlížení profilů atd. O nutnosti nákupu nesmyslných kreditů ani nemluvím. Abych pravdu přiznal, už mě omrzely i klasické české seznamky formou inzerátů bez chatu v reálném čase, které mají často zastaralý a nepřehledný vzhled nabitý otravnou reklamou na každém kroku!

Řekl jsem si, že založím vlastní a hlavně ryze českou seznamku, kterou půjde opravdu používat neomezeně a zdarma. Na webu je sice také prémiové členství, ale je za skvělou cenu oproti ostatním seznamkám. Navíc je zcela bez nesmyslných limitů, které mají výše zmíněné seznamky. Nutno však zmínit, že ho nemusíte používat. Na webu můžete totiž oslovit neomezeně kohokoli chcete i zdarma! To vše za předpokladu, že uživatel nemá nastaveno specificky své soukromí, které si může každý uživatel nastavit dle svých potřeb a preferencí.

Náš web je tedy moderní seznamkou, která je podobná Facebooku s prvky Badoo i Tinderu. V tomto je náš web zcela unikátní a celkově zabalený do moderního vzhledu. Je zvlášť optimalizovaný pro zobrazení na počítači, notebooku, tabletu i mobilu. Používání je rychlé a jednoduché, takže náš web zvládne používat opravdu každý.

Ještě jednou Vám moc děkuji za používání našeho moderního seznamovacího webu. Věřím, že se na něj budete rádi vracet, naleznete nové přátele a novou lásku a že společně vytvoříme silnou komunitu! 🙂

Láska za rohem – www.laskazarohem.cz

Relish Fav Icon 4x (1)

S velkým poděkováním a přáním úspěšného seznámení,

Jaroslav Průcha – majitel a administrátor webu